top of page
Search

Interessante (luister)boeken

Updated: Nov 26, 2019

Sinds een poosje ben ik groot fan van luisterboeken. Ik ben geen goede lezer terwijl ik wel graag wíl lezen. Meestal val ik al na een halve pagina in slaap, zeker als het om nonfictie gaat. En toen ontdekte ik het fenomeen luisterboek. Eerst bij de bibliotheek: cd's lenen en die omzetten naar mp3 zodat ik de boeken op mijn telefoon kon luisteren. Maar toen kwam er een luisterbieb app; helemaal geweldig! Daar heb ik veel boeken geluisterd. De volgende stap was Storytel, die een aantal boeken heeft die de bieb helaas niet had.

Een paar tips: Je kunt je leven helen - Louise Hay You are the placebo - Joe Dispenza

De healing code - Alex Loyd

Kies helende gedachten - Louise Hay The Subtle Art of Not Giving a F*ck - Mark Manson Ikigai - Francesc Miralles em Héctor García


En dan natuurlijk vele andere boeken, nonfictie en fictie. Aanrader!


22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page