top of page

Reviews

"Een Healing bij Anne? Een aanrader!!
Eerst is er n kort gesprek, waarin ze ook gerichte vragen stelt vanuit haar vakgebied en als ervaringsdeskundige. Zo kan er eventueel afgesproken worden waar tijdens de healing de focus op ligt.
Anne stelt zich neutraal op, zonder te sturen of te oordelen, terwijl ze aandachtig en betrokken blijft. Hierdoor kun je op ontspannen, rustige wijze zelf ervaren wat er op dat moment bij je speelt.
Haar aanrakingen zijn doeltreffend en helpen mee in het healings-proces.
Anne is een healer in balans, neutraal-betrokken. Een weldaad!"

V.D. 70 jaar - Amsterdam

"Het voelde net of ik met een vriendin aan het praten was tijdens de sessies, ook al kenden we elkaar nog maar net. Als ik deze coaching sessies niet was gestart dan had het mij waarschijnlijk nog een jaar langer geduurd om mijn beslissing te maken. Met een burn-out erboven op. Nu voel ik mijn super en ben ik heel blij met mijn beslissing! Ik kijk uit naar mijn vrije tijd. Enorm bedankt Anne!!!"
J. 36jaar

 

"In drie maanden tijd zes erg fijne coachingsgesprekken gehad. Anne is een actieve luisteraar, is geïnteresseerd, heeft humor en geeft adviezen waar ik direct mee aan de slag kon. Het was erg prettig om actuele onderwerpen uit m'n werk en privé door te nemen en mijn gedachtes en gevoelens daaromtrent hardop uit te spreken. Anne werkt met een interessante theorie (de vijf beginselen van groei) die goed is toe te passen in de dagelijkse praktijk. Ik kan hier goed mee verder. Veel dank!"
M. 51 jaar - Amsterdam

"Lieve Anne, dankjewel voor de fijne coaching, ik heb er heel veel aan gehad en pak het hopelijk snel weer op. Je bent een heel fijn mens en heel goed in je werk. Liefs, A."

A. 37 jaar - Amsterdam

 

"Coaching door Anne is een magische reis! De technieken die ze gebruikt brengen je terug naar de essentie en de transformatie die nodig is. Anne’s opgeruimde karakter en de warmte en lichtheid die ze meebrengt zorgen voor veiligheid en speelsheid, waardoor diep in jezelf duiken ineens niet eng, maar juist een mooi avontuur wordt. Dankjewel Anne!”

Roos, 43 jaar - Amsterdam

 

"Anne is een hele fijne coach waarbij ik volledig mezelf kan zijn. Samen met haar ben ik op ontdekkingstocht gegaan naar mijn belemmeringen en dat heeft me veel inzicht gegeven. Ze zorgt voor de goede sfeer en stelt doortastende vragen. Daarnaast heeft Anne al jaren ervaring met het ondernemerschap en dat vind ik als ondernemer een pré."
Sija, 51 jaar - Amstelveen

"Kwam deze tegen... is voor jou 💜. Dankjewel voor onze waardevolle afspraken. Je versterkt wat er nodig is en je zou best wat vaker tegen jezelf mogen zeggen dat het heel waardevol is wat je doet. Echt niet iedereen kan dat, dat is gebleken haha 😉, zelfs al heb je al een opleiding gedaan 😉. Gisteren nog goed met N. kunnen praten. Het is goed 🙏🏻❤️😊. Tot snel 🙏🏻✅!

healing
feedback-word-written-with-chalk-blackbo

"Wij zijn erg blij met de healings van James. Er was meteen een groot verschil te zien: hij is rustiger, luistert beter en dartelt weer als we met hem wandelen!
Zelf heb ik ook wat healings ondergaan: ik vond het heerlijk ontspannend. mijn vermoeidheid was daarna weg en mijn rugpijn werd meteen een stuk minder!"

R.G.  - Amsterdam, met hond James

 

"Anne, echt onwijs bedankt nogmaals, het heeft me echt heel erg goed gedaan! Erg goed geslapen, en ik voel gewoon meer ruimte in mn' lijf. Ben heel dankbaar, want voelde me zo slecht... echt een heel fijn kado!"

T.B. - Rotterdam

 

"Anne heeft onze hond Pippa meerdere keren een Healing Touch behandeling gegeven. Dit heeft haar zo goed gedaan! Onze hond komt uit Spanje en heeft af en toe last van angst en spanning wat ze dan moeilijk los kan laten. Na de behandeling van Anne is ze weer helemaal ontspannen en een stukje vrolijker. We merken dat dit na iedere behandeling steeds langer aanhoudt. Ook heeft Anne laatst onze oppashond behandeld nadat ze een ongeluk had gehad. Dit hondje knapte zo snel op, dat was erg mooi om te zien. Super bedankt Anne!!"   D.S. - Amsterdam

"Het leek wel alsof ik omhuld werd in licht tijdens de behandeling. Heel bijzonder. Ik was best een beetje sceptisch over energiewerk en wist ook niet wat ik moest verwachten, maar het is me heel goed bevallen. Ik voelde me de dagen na de behandeling erg energiek." 
D.O. - Monnickendam

"Ik zie enorm verschil, veel relaxter! Heerlijk! Dank, dit gaan we vaker doen!"
B.S. over hond T., een Rhodesian Ridgeback van 1,5 jaar, Amsterdam

"Wat ik wilde zeggen is dat ik mij door jouw behandeling even zo dankbaar voelde, dankbaar voor het feit dat ik het zo fijn vind om mijzelf daarin te voelen. Het verschonen van alle oude energie doet mij echt goed. Dank je wel daarvoor Anne."   S. P. - Amsterdam

"Ik heb me zeer ontspannen gevoeld tijdens en na de behandeling. Ik voelde de energie echt stromen. En de pijn in mijn nek is helemaal verdwenen!"  A.S. - Amsterdam

 

"Onze hond is erg relaxed sinds jouw bezoek. Zelfs de oppas was het opgevallen (ik had haar niks verteld). Ze bleef zelfs bij haar gewoon op de bank liggen toen ze 2 andere hondjes ging uitlaten. Vandaag was ze erg eigenwijs, als ik naar links wilde, dan wilde zij naar rechts. Het lijkt wel of wat meer in haar lijf kan 'zakken'." 
C.I. over hond A. - Amsterdam

Wil je ook een review achterlaten? Stuur dan een mail naar info@energytoheal.nl.

Alvast bedankt!

"Wat ik wilde zeggen is dat ik mij door jouw behandeling even zo dankbaar voelde, dankbaar voor het feit dat ik het zo fijn vind om mijzelf daarin te voelen. Het verschonen van alle oude energie doet mij echt goed.
Dank je wel daarvoor Anne."

S. P. - Amsterdam

bottom of page