top of page
IMG20221116091356_edited_edited.jpg

Over...

Over Energy to Heal / Anne Toledo

Groot dierenliefhebber, grafisch ontwerper en altijd bereid om te helpen. Sociaal en benieuwd naar anderen.

 

Vanwege mijn liefde voor dieren ben ik -naast mijn bureau voor grafisch ontwerp- ooit begonnen met Healing Touch for Animals.

 

Daarna leek het me interessant om een module Healing Touch voor mensen te doen, om het zelf te ervaren en om feedback geven en krijgen. Dat vond ik zó leuk dat ik de hele opleiding tot therapeut ben gaan doen. Vanaf november 2018 ben ik Healing Touch therapeut.

 

Daarnaast heb ik Holistic Pulsing geleerd. Dit is een wiegende massage techniek, die goed te combineren is met energy healing.

Sinds april 2022 ben ik gecertificeerd Effortless Coach. Na een stageperiode met veel proefcliënten is coaching nu ook onderdeel van Energy to Heal. Dit is een mooie aanvulling op healing of holistic pulsing en kan ook goed worden gecombineerd

 

Waarom ik?

Buiten dat ik het erg fijn vind om mensen en dieren te helpen, ben ik altijd benieuwd naar iemands verhaal. Ook kan ik inmiddels zeggen dat ik heel wat levenservaring heb opgedaan, wat mijns inziens erg bijdraagt aan coachen.

 

Wie zijn mijn clienten?

Eigenlijk een ieder die niet lekker in zijn vel zit of worstelt met bepaalde issues waardoor die volgende stap in het leven maar niet wordt genomen. Mijn cliënt wil beter leren voelen en is bereid een traject in te gaan om samen dit proces te doorlopen.

Wanneer je geen behoefte voelt om te praten, kan ik je helpen met healings of holistic pulsing.

 

Kernwaarden:

Loyaal & betrouwbaar, veelzijdig, helder, initiatiefrijk, praktisch, verbindend, integer én humoristisch.
 

anne_toledo.jpg
skiathos dog shelter.JPG
IMG_7608.jpeg

"Anne is een hele fijne coach waarbij ik volledig mezelf kan zijn. Samen met haar ben ik op ontdekkingstocht gegaan naar mijn belemmeringen en dat heeft me veel inzicht gegeven. Ze zorgt voor de goede sfeer en stelt doortastende vragen. Daarnaast heeft Anne al jaren ervaring met het ondernemerschap en dat vind ik als ondernemer een pré."
S. de J., 51 jaar - Amstelveen

bottom of page