ENERGY TO HEAL

Wie is Energy to Heal?

 

Energy to Heal ben ik, Anne Toledo.

 

Als groot dierenliefhebber ben ik ooit begonnen met Healing Touch for Animals (HTA): in 2017 heb ik Level 5 (Advanced Proficiency) daarvan afgerond.

 

In 2014 leek het me interessant om eens een module Healing Touch voor mensen te doen, om het zelf te ervaren én om feedback geven en krijgen. Dat vond ik zó leuk dat ik uiteindelijk de hele opleiding heb gedaan. Vanaf november 2018 ben ik Healing Touch therapeut (zie www.healingtouch.nl).


Naast de 5 modules van HTA heb ik diverse opleidingen gedaan op hondengebied (hondentrainer, gedragsbegeleiding, TTouch, asiel- en pensionhouder) en ik heb jarenlang vrijwilligerswerk gedaan in een hondenasiel in Griekenland. ik weet dus vooral veel van honden maar hou van alle dieren en kan ook alle soorten dieren behandelen. 

 

Na Healing Touch heb ik Holistic Pulsen geleerd, een wiegende massage techniek, die goed te combineren is met energy healing.

Op de 4e etage van de Bloemgracht 294 te Amsterdam heb ik een praktijkruimte en in Bergen (NH) op de Schumanlaan 19 (begane grond) kan ik ook behandelingen geven.

Dieren behandel ik meestal bij het dier thuis of op een andere plek waar het dier op zijn gemak is.

Amsterdam: Bloemgracht 294-4

Bergen: Schumanlaan 19

 

info@energytoheal.nl

Tel: +31 (0)6 - 50 695 277

Nieuwsbrief ontvangen?

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon