top of page

Coaching

Wat doe ik als coach?

 

Als coach help ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ik help je erachter te komen wat je echt wilt in je leven en welke dingen je daarvan weerhouden. Je gaat ervaren wat een verschil het maakt als je je belemmeringen en overtuigingen kwijtraakt. Dan kun je beginnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. En ik help je om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt te realiseren, om een moeitelozer leven te gaan leiden.

In het coachingstraject werk ik actief met jou samen op een gelijkwaardig niveau. Elk mens is uniek is en heeft alle antwoorden in zich. We gaan gezamenlijk op zoek naar jouw drijfveren, motieven en waarden zodat jij jouw eigen weg gaat vinden.

Het kan zijn dat je op de realisatie van die nieuw gevonden weg stuit op oude remmingen en overtuigingen. Die zijn vaak onderbewust en trekken zich weinig aan van jouw bewust gekozen nieuwe koers. Die kunnen we met diverse technieken samen oplossen:

 

  • bodymind awareness d.m.v. ademhaling

  • omdraaien van oordelen en overtuigingen

  • voltooien van onafgemaakte emoties

  • opsporen van onbekende bronnen van onverklaarbare angsten

  • energy healing

Deze technieken zijn simpel, krachtig en effectief. Niet altijd makkelijk, maar zeker de moeite waard. Ze geven blijvende verandering en helpen je moeitelozer te leven.

IMG20221116122841.jpeg

Ontdekkingssessie

 

Wanneer je nieuwsgierig bent en een eerste stap wil maken naar moeitelozer leven dan ben je kosteloos en vrijblijvend welkom voor een ontdekkingssessie. Wil je daarna meer begeleiding bij jouw veranderingsproces, dan gaan we aan de slag in een voor jou passend coaching traject.

Tijdens de ontdekkingssessie maken we kennis en gaan we kijken waar jij nu staat in je leven en wat de ‘kloof’ is tussen je huidige en je gewenste leven. Dat doen we zowel vanuit jouw denken als vanuit het onderbewuste.


De ontdekkingssessie geeft je inzicht en biedt je de mogelijkheid om te ervaren hoe ik werk en wat de impact daarvan kan zijn. Hieraan zijn geen kosten of verplichtingen verbonden. Soms is een ontdekkingssessie al voldoende om zelf weer verder te kunnen, soms is het de start van een coachingstraject, Dat is allebei prima.

Coachingstraject

Verandering neemt tijd en vraagt permanente aandacht. Als na de ontdekkingssessie blijkt dat het prettig is dat ik je verder begeleid dan kan dat in de vorm van een coachingstraject. Tijdens het traject (live of on-line) gaan we dieper in op hetgeen dat jou onbewust weerhoudt van een moeiteloos leven. Dat kan bijvoorbeeld gaan over overtuigingen die je hebt maar ook over onverwerkte of misplaatste emoties. Je werkt aan het opruimen van de belemmeringen en maakt concrete stappen in de gewenste richting. Door gerichte aandacht voor de ademhaling komt er rust in je hoofd en lichaam waardoor het gemakkelijker wordt om te voelen wat voor jou het beste is.

Het traject is op maat gemaakt en bestaat uit coachingssessies en support via e-mail, berichten en telefoon. Je doet immers het voornaamste werk in de periodes tussen de sessies. Meestal duurt zo’n traject minimaal 6 en maximaal 10 sessies, die bij voorkeur 1x per twee weken plaatsvinden. Hiermee hebben we genoeg tijd om echt de diepte in te gaan en blijven we gericht op jouw einddoel.

 

"Anne is een hele fijne coach waarbij ik volledig mezelf kan zijn. Samen met haar ben ik op ontdekkingstocht gegaan naar mijn belemmeringen en dat heeft me veel inzicht gegeven. Ze zorgt voor de goede sfeer en stelt doortastende vragen. Daarnaast heeft Anne al jaren ervaring met het ondernemerschap en dat vind ik als ondernemer een pré."
Sija, 51 jaar - Amstelveen

IMG20221116115228-2.jpg
bottom of page