top of page
Search

EFT/'Tappen'

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en wordt ook wel ’tappen’ genoemd. Het is een snelle en makkelijke methode om emotionele en fysieke problemen aan te pakken. Om overtuigingen te veranderen. Om te behalen doelen dichterbij te halen. Om je gelukkig te voelen. Om vrijheid in je denken, doen en voelen te ervaren.


Tappen is een eenvoudige techniek die iedereen kan leren. Bij tappen druk je meerdere keren licht op specifieke punten in je lichaam terwijl je je aandacht richt op specifieke negatieve emoties of fysieke sensaties. Tappen zorgt ervoor dat je zenuwstelsel kalmeert en dat je nieuwe verbindingen maakt in je brein. Snel én effectief!


Je kunt het gebruiken bij thema’s als doelen bereiken, stress verminderen, productiviteit vergroten, overmatig zorgen maken, interne dialoog verwijderen, trauma’s, fobieën, méér plezier ervaren, weinig zelfvertrouwen, relatieproblemen, angst, verdriet en boosheid.

Ik gebruik deze techniek n u ook in mijn coachingssessies en het mooie is dat je techniek ook bij jezelf kunt toepassen.


NB Verwar deze EFT niet met Emotionally Focused Therapy (EFT), een vorm van relatietherapie!
6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page