COACHING

Wat doe ik als coach?

 

Als coach help ik je erachter te komen wat je echt wilt in je leven en welke dingen je daarvan weerhouden. Je gaat ervaren wat een verschil het maakt als je je belemmeringen en overtuigingen kwijtraakt. Dan kun je beginnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Ik help je om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt te realiseren, om een moeiteloos leven te gaan leiden.

Als coach werk ik actief met jou samen op een gelijkwaardig niveau. Elk mens is uniek is en heeft alle antwoorden in zich. We gaan gezamenlijk op zoek naar jouw drijfveren, motieven en waarden.

waardoor we een blijvende verandering bewerkstelligen.

Het kan zijn dat je op de realisatie van die nieuw gevonden weg stuit op oude remmingen en overtuigingen. Die zijn vaak onderbewust en trekken zich weinig aan van jouw bewust gekozen nieuwe koers. Die kunnen we met simpele technieken samen oplossen.

Ik ga uit van een nauw verband tussen lichaam en geest en de connectie van de mens met alles er omheen. De cellen van ons lichaam zijn depots van informatie en bevatten onze onderbewuste bewaarplek van ervaringen, onverwerkte emoties en overtuigingen.

 

Door middel van herbeleving passen we de oorspronkelijke gegevens (cell memory) in de cellen aan. Zo kun je oude overtuigingen of ervaringen kwijtraken en emoties alsnog verwerken en je zult je meteen een stuk 'lichter' voelen. Je gaat je ontdoen van alle overbodige ballast om vrij in het hier en nu te leven.

Tijdens een coachsessies maak ik gebruik van verschillende interventies:


- bodymind awareness dmv ademhaling (hartcoherentie),
- omdraaien van oordelen en overtuigingen,
- voltooien van onafgemaakte emoties,
- opsporen van onbekende bronnen van onverklaarbare angsten (‘spookclusters’)
- energy healing

Deze technieken zijn simpel, krachtig en effectief. Niet altijd makkelijk, maar zeker de moeite waard. Ze geven blijvende verandering en helpen je moeitelozer te leven.

 

Boek een GRATIS kennismakingsgesprek.
Wil jij:

- meer balans of vervulling in je leven

- beter in je vel komen

- weten waar je hart ligt en waar je blij van wordt,

- moeiteloos leven en werken zonder stress?


Ik begeleid je op jouw weg er naartoe, Je reis start met een kennismakingsgesprek.

Neem contact met me op en we maken een vrijblijvende afspraak om jouw ontdekkingssessie te doen. Dat kan on-line of live, ook het vervolgtraject.

Tot snel!